![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Aizvadītās divas dienas sanāca pavadīt savā dzimtajā pilsētā Madonā, kurā noritēja mūzikas festivāls "Sinepes un medus" - 15. un diemžēl pēdējais. Varbūt kāds no forumiešiem bija? Fests pats bija uz goda, laiku labāku vēlēties nevarēja, žanru ziņā izvēle bija plaša no metāla līdz folkam, plus vēl arī elektroniskās mūzikas pasākums, kura noslēgumā chill-out zālē uz matrača pat aizmigt paguvu. Vienīgais, kas skumdināja bija publikas zemais apmeklējums. Tad nu tāds ir mans jautājums, kas notiek ar dzīvo mūziku Latvijā? Esam pārbaroti ar fonogrammmām, lētiem sintezatoru pļerkšķiem un salkaniem fabrikantiem? Nemēģinu apgalvot, ka visas grupas festivālā bija līmenī, taču izteiktu lažu bija maz.
Varat brīvi paust savas pārdomas par situāciju ar mūziku LAtvijā, saukt savus mīļākos festivālus un grupas, kas speļē dzīvajā. Kas zin, varbūt izveidosies sakarīga diskusija (atslodzei no Aivvv personas iztirzāšanas). -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Dzīvajā esmu dzirdējis laikam tikai vienu reizi vienu grupu. Skolas izlaidumā dziedāja. Kas tā par grupu bija, es nezinu (Latvījā esošās grupas nezinu un nepazīstu). Bija OK.
Par mūzikas festivāliem vispār neko nezinu. Klausos tikai mp3. ![]() Tā teikt lokālo mūziku neklausos. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jul 17 2005, 18:03) Dzīvajā esmu dzirdējis laikam tikai vienu reizi vienu grupu. Skolas izlaidumā dziedāja. Kas tā par grupu bija, es nezinu (Latvījā esošās grupas nezinu un nepazīstu). Bija OK. Par mūzikas festivāliem vispār neko nezinu. Klausos tikai mp3. ![]() Tā teikt lokālo mūziku neklausos. analogjiski (bet es nevienu grupu neesmu dzirdeejis dziivajaa, iznjemot pagaajushaa gada LatSTE divi profesionaalie vijolnieki kaut ko ljoti labi speeleeja). Ne uz koncertiem, ne uz diskoteekaam nestaigaaju. un driiz man saaks likties ka par japaanu zinu vairaak nekaa par latviju, arii muuzikas zinjaa (vismaz paaris grupu nosaukumus tas ir zinaashu) ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:17 |