![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Aizvadītās divas dienas sanāca pavadīt savā dzimtajā pilsētā Madonā, kurā noritēja mūzikas festivāls "Sinepes un medus" - 15. un diemžēl pēdējais. Varbūt kāds no forumiešiem bija? Fests pats bija uz goda, laiku labāku vēlēties nevarēja, žanru ziņā izvēle bija plaša no metāla līdz folkam, plus vēl arī elektroniskās mūzikas pasākums, kura noslēgumā chill-out zālē uz matrača pat aizmigt paguvu. Vienīgais, kas skumdināja bija publikas zemais apmeklējums. Tad nu tāds ir mans jautājums, kas notiek ar dzīvo mūziku Latvijā? Esam pārbaroti ar fonogrammmām, lētiem sintezatoru pļerkšķiem un salkaniem fabrikantiem? Nemēģinu apgalvot, ka visas grupas festivālā bija līmenī, taču izteiktu lažu bija maz.
Varat brīvi paust savas pārdomas par situāciju ar mūziku LAtvijā, saukt savus mīļākos festivālus un grupas, kas speļē dzīvajā. Kas zin, varbūt izveidosies sakarīga diskusija (atslodzei no Aivvv personas iztirzāšanas). -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nevaru teikt, ka arī es būtu īpašs aktīvists šajā jomā, taču gada laikā kādus 4 dzīvās mūzikas pasākumus, vai elektroniskās mūzikas performances mēģinu apmeklēt. Ticiet man, nekāda mp3 atskaņošana te blakus nestāv. Un iesaku apmeklēt festus, var gadīties, ka drīz tie izmirs tik pat ātri kā savulaik saradās, šogad Liepājas dzintars ar cik noprotu vairs nebūs. Bez tam, cenas arī drīz augs. Vienmēr jau nebūs tā ka grupa būs ar mieru par Ls 20 uzstāties, kā tas ir šobrīd.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:17 |