![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
viena no manaam visu laiku miillaakajaam ir biker mice from the mars
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Jul 18 2005, 20:00) QUOTE(Yume @ Jul 18 2005, 18:53) piebiedrošos Shin-chan'am. Ezīts miglā ir labākais ko sniedza mums PSRS multiplikācija. Un vēl bija kautkas līdzīgs, par lācēnu un ...ek, neatceros, kas bija otrs.. bet es tikai atceros ka tur viņi iiiilgi filozofeja par zvaigznēm, sēžot pie upes. ![]() Eziitis miglaa: beigaas kaadas minuutes 5 laacis ar ezi seezh un runaajas par zvaigzneem. Vai tad var buut veel kas? Patiesībā, viņi tur kopā sēdēja labi ja divas minūtes. Tas vairāk ir tākā road movie domāts. Starp citu, ja kādam vajag varu nošārēt, nāciet uz animehub.no-ip.info:1606 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:56 |