![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mmm, since Kikyou ir Rīgā, un tas nenotiek bieži, domājams, jānoķer šis moments un jāiepazīstina cienījamo otaku ar Rīgas anime naktīm, so.....
Kuru dienu līdz ceturdienai man mēģināt izbrīvēt dzīvokli? Kad jums ir ērtāk un jūs esat vairāk. Edit: Izlēmām taisīt RĪT, otrdien, 19.07.2005. Pie manis. Var pulcēties sākot no 17.00 [cerams]. Uz nierobežotu laiku. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Nē nu jūs esat dēmoni, es te priecīgi lasu par anime party, bet viss notiek rīt, pie joda, nafig man ir jāstrādā.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:42 |