![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mmm, since Kikyou ir Rīgā, un tas nenotiek bieži, domājams, jānoķer šis moments un jāiepazīstina cienījamo otaku ar Rīgas anime naktīm, so.....
Kuru dienu līdz ceturdienai man mēģināt izbrīvēt dzīvokli? Kad jums ir ērtāk un jūs esat vairāk. Edit: Izlēmām taisīt RĪT, otrdien, 19.07.2005. Pie manis. Var pulcēties sākot no 17.00 [cerams]. Uz nierobežotu laiku. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu... jaacer, ka es tikshu.
Taa jau vispaar man neljauj (atkal... ~_~).... bet taa kaa saakaas tik aatri, varbuut uz paaris stundinjaam vareeshu ieskriet. Bet tas pats jau arii uz jautaajuma ziimes. Uuun... "Tallinas 32/2"? o__o' Kur tas? XD° Edit: Nevermind. Izskataas, ka es nekur tomeer netikshu... gomennasai... <_> |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jul 19 2005, 08:37) tas ir gandriiz Teerbatas un tallinas stuuris... =) virs krodzinja Braalis. ieeja no teerbatas ielas puses... =) p.s. es ar buushu tikai ap 19.00 shodien kaut kaadi savaadaa diena... ![]() -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:38 |