![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
stiliiga sci fi action anime intresants scenaarijs ccute personaazhi laba muuzika animaacija ar ir liimeni =)
ko lai saka vakar noskatiijos visas 26 epas bez paatraukuma mans veerteejums 8/10 no peec manaam domaam ljoti laba anime ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Jā.. es ar nesen noskatījos. Anime ļooooooti patika. Pēc Last Exile noskatīšanās 3 dienas nevarēju sākt neko jaunu skatīties, jo viss ko sāku skatīties likās zem vidējā līmeņa. Dodu 10/10! Pirmā anime kurai lieku 10. Labas pārmaiņas no ecchi un comedy gabaliem. Gandrīz vai katrā animē ir kāda neintresanta epa, vai vienkārši garlaicīgas minūtes, šeit tā nemaz nav, visas epas ir ļoti intresantas, saistošas un ar intresantu action devu! Ar to visu es gribēju teikt ka man ļoti patika
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:45 |