![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sindra |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 ![]() |
Man ir tāds jautājums.
Vai kāds lūdzu var man uzrakstīt ko īsti Japāņu kultūrā simbolizē šīs krāsas: Zaļš - Balts - Sarkans - Zils - Melns - Dzeltens - Lūdzu, lūdzu padalieties savās ziņāšanās!! Jau iepriekš pateicos par atbildēm. -------------------- Humankind cannot gain anything without first giving something in return.
To obtain, something of equal value must be lost. That is alchemy's First Law of Equivalent Exchange. In those days, we really believed that to be the world's one, and only, truth. http://amberkintribe.draugiem.lv ![]() |
![]() ![]() |
Sindra |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 ![]() |
QUOTE --White: Purity, virginity, innocence, peace. Can also be associated with sterility and winter. --Black: The color of night and death, often linked with evil, wealth and elegance. Redzi.. šis pilnīgi noteikti nav pēc Japāņu kultūras. Jo Japāņiem melnais nekad neapzīmē ļaunumu. Un nāvi nekādā gadījumā. Baltais apzīmē nāvi. Un zaļais.. Tur par zaļo ir sarakstītas visādas nejaucības kā greizsirdība un tamlīdzīgi.. Bet ja mana atmiņa mani neviļ, tad zaļais apzīmē godu vai patiesību.. Ja atceraties, tad bija filma "Hero", kur galvenajiem varoņiem mainījās tērpu krāsas pēc simboliskās nozīmes un līdz ar to storijs veidojās savādāks. Diemžēl galīgi nemāku atrast, kur varētu atrast tieši šos apzīmējumus. Un vēl.. Japāņiem simboliskas ir tikai tās pamatkrāsas: Balta, melna, zila, zaļa, dzeltena, sarkana.. (par dzelteno es vēl šaubos vispār, iespējams, ka tā arī nav..) -------------------- Humankind cannot gain anything without first giving something in return.
To obtain, something of equal value must be lost. That is alchemy's First Law of Equivalent Exchange. In those days, we really believed that to be the world's one, and only, truth. http://amberkintribe.draugiem.lv ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 17:30 |