![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
stiliiga sci fi action anime intresants scenaarijs ccute personaazhi laba muuzika animaacija ar ir liimeni =)
ko lai saka vakar noskatiijos visas 26 epas bez paatraukuma mans veerteejums 8/10 no peec manaam domaam ljoti laba anime ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Ja jau juus visi tik labi izsakaaties buus jau jaanolaadee, jo man jau ieprieksh likaas, ka buus kaarteejais druumais space gablas, kur atkal iegrimtu tik dziljaa nostalgjijaa, ka kaadu nedeelju vairs neko sapraatiigu padariit nevareetu, jo saaktu domaat par lielo kosmosu un to cik nieciigs esmu, bet cik lieli mani sapnji...
![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:42 |