![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mmm, since Kikyou ir Rīgā, un tas nenotiek bieži, domājams, jānoķer šis moments un jāiepazīstina cienījamo otaku ar Rīgas anime naktīm, so.....
Kuru dienu līdz ceturdienai man mēģināt izbrīvēt dzīvokli? Kad jums ir ērtāk un jūs esat vairāk. Edit: Izlēmām taisīt RĪT, otrdien, 19.07.2005. Pie manis. Var pulcēties sākot no 17.00 [cerams]. Uz nierobežotu laiku. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(ETM @ Jul 19 2005, 21:03) nekaa nezinu, es pat nezinu ar kuru tu telefoniski sazvaniijies QUOTE(Lija @ Jul 20 2005, 08:47) Tātad, laikam man ir pirmais pēctusa posts.. īsumā... bija labi... bijām daudz... visu cieņu Chibi, kas mūs izturēja, jo bijām skaļi... tauta zina(vismaz daļa) ko nozīmē zvaniņi... zvaninji kaa zvaninji ![]() Jaa Aigarius.. milzoniigs milzoniigs paldies... + speele tieshaam tieshaam super ![]() gribu uzspeeleet veel, ap seshiem juus tur speeleejaat vel kad dazji devaas prom bet kad pamodos veelaak vairs neviena nebija :/ -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(alt @ Jul 20 2005, 10:03) Jaa Aigarius.. milzoniigs milzoniigs paldies... + speele tieshaam tieshaam super ![]() gribu uzspeeleet veel, ap seshiem juus tur speeleejaat vel kad dazji devaas prom bet kad pamodos veelaak vairs neviena nebija :/ Spēle bija ļoti interesanta. Lai maksimizētu intrigu es lūgšu spēlētājus neminēt forumā spēles īsto nosaukumu un no šī brīža saukt to par "Kaigan no Shikaisha" (開眼の司会者) , vai arī saīsinātā veidā - 夢 ![]() Pēdējais nosaukuma vārds arī aizvietos iepriekšējo spēles nosaukumu spēles gaitā. PS. Chibi, vai tu gribi, lai mēs visi pie tevis atkal atnākam, lai tev vairs atkal nebūtu vienuļi? ![]() Edit: BTW, alt - gulēt mazāk vajag ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:31 |