![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, mēs te ar Yuki sākām plānot cosplay, pieņemu ka tas būs kautkas līdzīks piknikam - izbraukumam. Tas ir, viss action's būs brīva daba.
Ka tauta uz kautko tādu skatās? Mēs personīgi gribam kautkā zīmīgi atzīmēt to ka iestājāiem japānoloģijā. Bet nu, vai tad pārējiem vaja g iemeslu? kas par? UPDT: QUOTE 27. augustā: 17:00 - velobraucēji satiekas pie Kongresa strūklakām un izbrauc no turienes 18:20 - vilcienisti (pārējie) satiekas pie stacijas pulksteņa un izbrauc no turienes 18:50 - abu grupu vadoņi ~10 minūtes pirms ierasšanās gala stacijā sazvanās ar Zaķi 19:00 - Zaķis iznāk pretī līdz gala stacijai vai citam sarunātam orientierim, ņemot vērā abu ceļojošo grupējumu relatīvo laika starpības intervālu 19:10 - oficiālais sākums nākošās dienas 15.00 - semioficiālās beigas -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm, saproties, es taču aigstāk uzrakstīju ka tas ir itkā par godi tiem, kas ir tikui universitātēs. bet OK... labi, sarunāts... lai ir.. augusta pēdējā nedēļa. OK. Jo trešājā nedēļā es baidos ka man būs jastrādā. Tagad kautrs godīgi pasaka kurā diena viņš var, jaņem pretī pēējo nedēļu.
-------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
ideja neslikta
![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:09 |