![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Man kaads reiz parsiija: "Kas Tu taads esi?" (attieciibaa uz anime ect.)
vaardniica sniedz: an avid collector or enthusiast, esp. one who is obsessed anime, video games, or computer and rarely leaves home. a ja taa padomaa, kas mees te iisti esam? Neuztveriet kaa kaut kaadu kretiinisku blogpostu, mani shinii topikaa interese ieguut preciizaaku saprashanu vai otaku slimiiba ir kaut kaadaam meeraa ierobezhota noteiktaas kastaas, vecumaa vai velnezinkur. taatasd: vecums. darbs (ja ir). izgliitiiba. religija (kapeec gan nee?). pashveerteeti - sik augstaa pakaapee otakismums paarnjeemis. |
![]() ![]() |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
vecums: 15 Zemes gadi (a viņi visādi ir)
darbs: Pārdevēja palīgs (vasarā vienu mēnesi), tāda nopietna patsāvīga nav. izglītība: 1 gads b/d ''Saulīte" vai kā to sauca, obligātā pamatizglītība, vidējā speciālā muzikālā izglītība, iesākti un nedabeigti programmēšanas kursi (6 semestri), doktora grāds slinkošanā ![]() ![]() reliģija:ticu tikai sev un kompim. Savam prātam un cietajam diskam. Intuīcijai un operatīvajai atmiņai. Savām zināšanām un videokartei. Pieredzei un mātesplatei. Un ši ticība nav mani pievīlusi *tfu tfu tfu pār kreiso plecu, tuk tuk tuk pie koka (tumbām)* otakismums: vienu 3rotiska satura animi esu noskatījies (PATIKA!!), vēl viena parasta ir,mācos zīmēt,lasu šo forumu, aktīvi rakstu. Lieku 4/5 10 ballu sistēmā. Vairāk jau 4 ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:01 |