![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, mēs te ar Yuki sākām plānot cosplay, pieņemu ka tas būs kautkas līdzīks piknikam - izbraukumam. Tas ir, viss action's būs brīva daba.
Ka tauta uz kautko tādu skatās? Mēs personīgi gribam kautkā zīmīgi atzīmēt to ka iestājāiem japānoloģijā. Bet nu, vai tad pārējiem vaja g iemeslu? kas par? UPDT: QUOTE 27. augustā: 17:00 - velobraucēji satiekas pie Kongresa strūklakām un izbrauc no turienes 18:20 - vilcienisti (pārējie) satiekas pie stacijas pulksteņa un izbrauc no turienes 18:50 - abu grupu vadoņi ~10 minūtes pirms ierasšanās gala stacijā sazvanās ar Zaķi 19:00 - Zaķis iznāk pretī līdz gala stacijai vai citam sarunātam orientierim, ņemot vērā abu ceļojošo grupējumu relatīvo laika starpības intervālu 19:10 - oficiālais sākums nākošās dienas 15.00 - semioficiālās beigas -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Spaiku nedrīks.. Spaiks svēts.. to pat es neaiztieku.
-------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 26 2005, 21:12) Vai tu ar to mēģini apgalvot, ka es neesmu pietiekoši harizmātisks, lai notēlotu Spike? Varam uztaisīt sacensību - es taisu Spike, bet tu ... piemēram, Edu ... un kuram labāk sanāks ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(aigarius @ Jul 26 2005, 21:21) Vai tu ar to mēģini apgalvot, ka es neesmu pietiekoši harizmātisks, lai notēlotu Spike? Varam uztaisīt sacensību - es taisu Spike, bet tu ... piemēram, Edu ... un kuram labāk sanāks ![]() tiiri imho - tava personiiba paaraak atshkjiriiga. pabiezhi smaidi/nepietiekoshi depresiivs/kluss utml ;> P.S. to all .. nemaisa ne tikai teerpu sagatavot / bet arii labi iepaziities ar charu / uzvesties liidziigi. kautvai atceraties ne-otaku chiku kosplejaa no genshikena? balvu pieshkjiira kaareiz par 1:1 atbilstoshu personiibu charam no Kujibiki Unbalance ;> |
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Church @ Jul 26 2005, 21:30) tiiri imho - tava personiiba paaraak atshkjiriiga. pabiezhi smaidi/nepietiekoshi depresiivs/kluss utml ;> P.S. to all .. nemaisa ne tikai teerpu sagatavot / bet arii labi iepaziities ar charu / uzvesties liidziigi. kautvai atceraties ne-otaku chiku kosplejaa no genshikena? balvu pieshkjiira kaareiz par 1:1 atbilstoshu personiibu charam no Kujibiki Unbalance ;> Ok, sarunājam tā - es uztaisu Spike kostīmu un ierodos cosplayā maksimali pilnīgi iejuties atbisltošajā tēlā. Tu ar Yumi būsiet par tiesnešiem. Ja Jūs vienosieties, ka es esmu pārāk slikts Spike, tad līdz cosplay beigām man nāksies tēlot Eda male versiju. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:10 |