![]() |
![]() |
Nuin |
![]() ![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
06.08.2005 iespējams, ka notiks Anime nakts 2 tajā pašā Noass.
Programma. Black magic M66 Comedy On Your Mark Dead Leaves TRAVA: The First Planet City Hunter Rumic Theater (1 vai 2 sērijas) Iespējams: Elf Princess Rane Slayers (Kāsa filma vai OVA) Izmaiņas no pagājušās ''nakts'': -Būs mazāk vietu; -Visas vietas būs numurētas; -Ekrāns būs novietots augstāk; -Pārtraukums būs vairāk kā 30 min; -Pasākums turpināsies ilgāku laiku; -Biļetes cena (vairāk kā 5Ls); -Bārā būs normāls alus. Lūdzu savus komentārus. -------------------- |
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Man ir aizdomas ka es neko neredzeeshu ja uz griidas vietu nebuus. tas laikam ir galvenais... var jau veel ko izdomaat, bet no saakuma paarliecini mani ka es visu redzeeshu tad es saakshu domaat...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:04 |