![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, mēs te ar Yuki sākām plānot cosplay, pieņemu ka tas būs kautkas līdzīks piknikam - izbraukumam. Tas ir, viss action's būs brīva daba.
Ka tauta uz kautko tādu skatās? Mēs personīgi gribam kautkā zīmīgi atzīmēt to ka iestājāiem japānoloģijā. Bet nu, vai tad pārējiem vaja g iemeslu? kas par? UPDT: QUOTE 27. augustā: 17:00 - velobraucēji satiekas pie Kongresa strūklakām un izbrauc no turienes 18:20 - vilcienisti (pārējie) satiekas pie stacijas pulksteņa un izbrauc no turienes 18:50 - abu grupu vadoņi ~10 minūtes pirms ierasšanās gala stacijā sazvanās ar Zaķi 19:00 - Zaķis iznāk pretī līdz gala stacijai vai citam sarunātam orientierim, ņemot vērā abu ceļojošo grupējumu relatīvo laika starpības intervālu 19:10 - oficiālais sākums nākošās dienas 15.00 - semioficiālās beigas -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Saki gari melni mati? cik gari? Emm, kā būtu ja tu bildi tiksim profila ieliktu?
Un aigarius.... emm... es teicu SPAIKS IR SVĒTS un svēta cospley'ošana ir zaimošana. Un runājot par perosnību..tiktiešām nav gluži tā līdzība. Kautgan man ar Annu (Shaman King) arī ne, bet es vizuāli esmu labi līdzīgāka. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:10 |