![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
tostermaize |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
Vai kāds bez manīm ari skatās yu-gi-ou???
Un ja skātās tad kas patīk vai kas nepatīk shajā anime??? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
pinksakura |
![]() ![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
nju ziniet esmu redzējusi daudz sērijas nesaku kad slikti bet nesaku kad arī labi...filmu arī redzēju.....daži chari kaitina un Yugia runas stils..ta muldēšana par taisnību un visādi tādi......
![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(pinksakura @ Jul 28 2005, 21:30) nju ziniet esmu redzējusi daudz sērijas nesaku kad slikti bet nesaku kad arī labi...filmu arī redzēju.....daži chari kaitina un Yugia runas stils..ta muldēšana par taisnību un visādi tādi...... ![]() ![]() yugija runas stils ir ads, jo anime ir par draudzibu.... un draudziba visam jabut tiram un taisnigam... tapec vinsh jau tads ir... vienigais kas man patik no shis animes ir yami izskats un dueleshanas maksla.... nju strategija.... bet tas ka draudziba shaja anime ir izpushkota ta ir taisniba ....parak traki izcelta..... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:15 |