![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
tostermaize |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
Vai kāds bez manīm ari skatās yu-gi-ou???
Un ja skātās tad kas patīk vai kas nepatīk shajā anime??? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Ja godīgi, tad es teiktu, ka viņam stratēģijas nav, vienmēr pēdējā mirklī, viņš vienkārši izvelk pareizās kārtis un viss. Es pat teiktu, ka viņam ir vissliktākais deks no visiem animes varoņiem.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Jul 29 2005, 14:11) Ja godīgi, tad es teiktu, ka viņam stratēģijas nav, vienmēr pēdējā mirklī, viņš vienkārši izvelk pareizās kārtis un viss. Es pat teiktu, ka viņam ir vissliktākais deks no visiem animes varoņiem. ha ha ha es speleju ar vinja deku ar tadu nav iespejams zaudet ja liek lieta galvu...kas vainigs ka tu spelet nemaki...bet ka jau teicu ta ir anime par draudzibu un uzticibu taprc ari vinsh uzticas kartim un tapec ari tas vinju glabj... man ta ari bija vairakas reizes... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:16 |