![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hmmm....bik novirziishos no peedeeja temata....
Es par to avataru raksturiigumu/ieradumu, vai kaa? Nu vot shodien, saaku smieties, kad pamaniiju, ka kaut kaads "jauns" lietotaajs saak apspriest topika jeegu un taa vecumu, izsmejos liidz asaraam kad pamaniiju ka tas ir tas pats muusu egd...kaut kaa pieradu pie taa traktorinja... Laikam patiesham iipashi biezhi nevajag mainiit avataru (pateica cilveeks, kas nav apmierinaats ar savu un meklee jaunu.... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
es uzskatu ka te katrs cilveks izvelejas sev avu tadu ar kuru vinjam ir asociacija ar sevi.... tapec spriest kursh labaks tas butu tas pats kas spriest kursh no shi foruma ir labaks cilvex... tapec uzskatu ka visiem ir super avateri...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(anishuara @ Jul 29 2005, 10:23) es uzskatu ka te katrs cilveks izvelejas sev avu tadu ar kuru vinjam ir asociacija ar sevi.... tapec spriest kursh labaks tas butu tas pats kas spriest kursh no shi foruma ir labaks cilvex... tapec uzskatu ka visiem ir super avateri... ![]() ![]() ![]() Oooo jaaa ir cilveeki, kuri saka ,ka es esmu liidziigs Hintaro!!!!!! ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Jul 29 2005, 13:00) QUOTE(anishuara @ Jul 29 2005, 10:23) es uzskatu ka te katrs cilveks izvelejas sev avu tadu ar kuru vinjam ir asociacija ar sevi.... tapec spriest kursh labaks tas butu tas pats kas spriest kursh no shi foruma ir labaks cilvex... tapec uzskatu ka visiem ir super avateri... ![]() ![]() ![]() Oooo jaaa ir cilveeki, kuri saka ,ka es esmu liidziigs Hintaro!!!!!! ![]() es neteicu ka tieshi pec izskata bet pec ipashibam... kas tam piemit.... un yume es saprotu bet tomer vaitad ta nav??? -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(anishuara @ Jul 29 2005, 14:25) QUOTE(S.U.D @ Jul 29 2005, 13:00) QUOTE(anishuara @ Jul 29 2005, 10:23) es uzskatu ka te katrs cilveks izvelejas sev avu tadu ar kuru vinjam ir asociacija ar sevi.... tapec spriest kursh labaks tas butu tas pats kas spriest kursh no shi foruma ir labaks cilvex... tapec uzskatu ka visiem ir super avateri... ![]() ![]() ![]() Oooo jaaa ir cilveeki, kuri saka ,ka es esmu liidziigs Hintaro!!!!!! ![]() es neteicu ka tieshi pec izskata bet pec ipashibam... kas tam piemit.... un yume es saprotu bet tomer vaitad ta nav??? Well es taa un domaaju!!!!! Pieveers uzmaniibu manam signature ( laigan tas ir kaarteejais veids kaa noziimeeties un tajaa ir tikai dalja patiesiibas!!!). |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:47 |