![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Sinistry-Orleo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 13-June 05 From: Tvaika ielā,prasot eklērus... ![]() |
Lūdzu,iesakiet man kādas,jūsuprāt,labas Anime filmas,kuras būtu atbilstošas manam vecumam!Vnk pasakiet nosaukumus,varat arī k-kādas anotācijas,un pēc tam modi varēs darīt ar šo pavedienu,ko grib!
Es jau izmantoju Meklētāju,bet neko tādu neatradu,turklāt man i-netam sāk veidoties gļuķi,tāpēc viņš darbojas lēni un slikti. Lūdzu! ![]() -------------------- Div' dūjiņas gaisā skrēja, Saskrējās,un avarēja! .SAVE IT. |
![]() ![]() |
Sinistry-Orleo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 13-June 05 From: Tvaika ielā,prasot eklērus... ![]() |
Nespriediet par mani pēc vecuma,es jau tagad zinu,ka Yūgijs un visi tie Moni ir galīgi sū*i,kuri ir ne tikai nebaudāmi,es pat uz Eša un Mistijas attēliem nespēju paskatīdies,nenokaunējusies,ka skatos tādas bērnu multenes.
![]() ![]() ![]() Spirited Away un Mononoki esmu jau redzējusi,kaut gan sen,sen atpakaļ,bet Evangelion es pati apzinos,ka varbūt riskēšu tādas skatīties.Varbūt sadūšos... S.U.D. ieteikto saitu vēl skatos,un loloju lielas cerības,ka tur nebūs visi tie Poke un Monu sviesti *Avatara bildīte man vnk iepatikās... ![]() -------------------- Div' dūjiņas gaisā skrēja, Saskrējās,un avarēja! .SAVE IT. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:33 |