![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hmmm....bik novirziishos no peedeeja temata....
Es par to avataru raksturiigumu/ieradumu, vai kaa? Nu vot shodien, saaku smieties, kad pamaniiju, ka kaut kaads "jauns" lietotaajs saak apspriest topika jeegu un taa vecumu, izsmejos liidz asaraam kad pamaniiju ka tas ir tas pats muusu egd...kaut kaa pieradu pie taa traktorinja... Laikam patiesham iipashi biezhi nevajag mainiit avataru (pateica cilveeks, kas nav apmierinaats ar savu un meklee jaunu.... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Katrs cilvēks izvēlas tādu avu kāds viņam patīk, vai klīniskākos gadījumos tādu, kas pēc viņa domām varētu patikt citiem. Taču jautājums ir un paliek, kurš avatars ir vislabākais? Pagaidām ar milzīgu atrāvienu priekšā ir manējais.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jul 29 2005, 23:41) Pagaidām ar milzīgu atrāvienu priekšā ir manējais. es pat tev doshu maajiemu kaapeec ir taa: kaa tu domaa, cik ShinChani ir vajadziigi lai ieskruuveetu spuldzi? viens: tas tur, un pasaule vinjam apkaart griezhas... ![]() tu nevari objektiivi noveerteet sho lietu jo savs viedoklis katram ir tuvaak kaa paareejo cilveeku viedoklis ... man piemeeram maneejais avatars patiik (un nesen dazhi citi otakieshi izteikushi par to pozitiivas atsauksmes) ![]() uzskatu ka uz sho jautaajumu nav iespeejams rast objektiivu atbildi. tas ir taapat kaa jautaat kaada kraasa ir labaaka: zalja vai sarkana. visi avatari ir miilji tiem kas tos izmanto... bet attieciigi pasham jautaajumam (un topikam) nav nekaadas jeegas. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:28 |