![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Sinistry-Orleo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 13-June 05 From: Tvaika ielā,prasot eklērus... ![]() |
Lūdzu,iesakiet man kādas,jūsuprāt,labas Anime filmas,kuras būtu atbilstošas manam vecumam!Vnk pasakiet nosaukumus,varat arī k-kādas anotācijas,un pēc tam modi varēs darīt ar šo pavedienu,ko grib!
Es jau izmantoju Meklētāju,bet neko tādu neatradu,turklāt man i-netam sāk veidoties gļuķi,tāpēc viņš darbojas lēni un slikti. Lūdzu! ![]() -------------------- Div' dūjiņas gaisā skrēja, Saskrējās,un avarēja! .SAVE IT. |
![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
pameegini noskatiities naruto muuviku, ja veel neesi redzeejusi
-------------------- |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
QUOTE(Kagome @ Jul 30 2005, 13:51) Mjaa, nez kur viņa vilks epizdoes, sākot no pirmās līdz 145 cik atminos un vel katru nedēļu nāk ārā. Mans trakeris ir nomiris so padalīties ar visiem subbed Naruto pagaidām nespēju. P.s Bet Naruto iesaku, tiešām laba ! Salīdzinoši labi uzzīmēta, piedzīvojumiem pilna un protams ka arī ar jauku humoru, lielisku draudzību and'stuff'like'that. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:42 |