IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> 7 samurai, Ko varat pateikt?
baseboalbatboy
post Jul 9 2005, 02:13
Post #1

Hakushaku

Group: Chuunin

Ir tāda filma septiņi samuraji es vismaz viņu redzēju ar subtitriem angļu valodā...nu tā filma patiesībā veca kādi 1945.-1957.gadi nu melnbalta filma man patika tur viens bēdīgais ciuveeks tongue.gif viņš tāds uzjautrinošs bija...
Story.
Maz ciemats kuru nepārtraukti aplaupa laupītāji nolemj tam pielikt punktu.Viņi mēģina atrasts 7 samurajus lai vienreiz pa visām reizēm tiktu no laupītājiem vaļā.Bet tas nav viegli.Ciemats ir mazs nabadzīgs kuru aplaupa laupītāji un viņiem nau ar ko samurajiem samaksāt...Ciema vacākais nolemjiet uz pilsētu un sameklēt 7 izsalkušus samurajus jo vienīgais ar ko ciema iedzīvotāji varēja samaksāt tas bija 3 maltītes dienā. ...

Nu es visu neredzēju jo filma bija uz 2 cd un nesanāca laika(ak es nabaga aizņemtais cilvēks) bet tomēr vņa tāda komiska priekš mūsdienām! tongue.gif

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
PHz
post Jul 9 2005, 14:58
Post #2

Jinushi
**

Hm? Nepazīstu diez ko daudz cilvēku, kas būtu redzējuši visas klasiskās/kinovēsturei nozīmīgās filmas. Esmu ceļā uz mērķi par tādu kļūt, un šajā procesā esmu redzējis ļoti maz sliktu filmu. Tā kā tas, ka neesmu redzējis, nenozīmē, ka nezinu, ka tā ir vērtīga filma.
+Quote Post
GunMetaL
post Jul 30 2005, 16:02
Post #3

hentai lion

From: ZAFt headquarters

QUOTE(PHz @ Jul 9 2005, 14:58)
Hm? Nepazīstu diez ko daudz cilvēku, kas būtu redzējuši visas klasiskās/kinovēsturei nozīmīgās filmas. Esmu ceļā uz mērķi par tādu kļūt, un šajā procesā esmu redzējis ļoti maz sliktu filmu. Tā kā tas, ka neesmu redzējis, nenozīmē, ka nezinu, ka tā ir vērtīga filma.
*

gribi redzēt klasiskās filmas. iesaku sarkano tuksneša sauli vai kautkā līdzīgi.
tur varsakot stāsts pa kovboju un samuraju mežonīgajos rietumos. bandīti aplaupa vilcienu kurā arīdzen ir japānas vestnieks vai kautkas tāds kurš ved prezidentam(asv) dāvanu samuraja zobenu. to laupītāji arīdzen paņem bet viens no laupītājiem tiek n odots un tad arīdzen lai viņš izdzivotu viņam jāpalīzd vienam samurajam atgūt zobenu.
filma ļoti laba iesaku. wink.gif
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22 July 2025 - 10:57