![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hmmm....bik novirziishos no peedeeja temata....
Es par to avataru raksturiigumu/ieradumu, vai kaa? Nu vot shodien, saaku smieties, kad pamaniiju, ka kaut kaads "jauns" lietotaajs saak apspriest topika jeegu un taa vecumu, izsmejos liidz asaraam kad pamaniiju ka tas ir tas pats muusu egd...kaut kaa pieradu pie taa traktorinja... Laikam patiesham iipashi biezhi nevajag mainiit avataru (pateica cilveeks, kas nav apmierinaats ar savu un meklee jaunu.... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Man vesels kurss bija par ekspertu sistēmām (kā pieņemt lēmumu). Un ir daudz dažādas metodes kā novērtēt vienu vai citu lietu. Vienā metodē eksperti var zināt par ko nobalso citi, citā - nezina. Vai var vienkārši savākt no visiem infu, kas kam patīk, un ar topoloģisko modelēšanu noteikt labāko avu, bez ekspertu iejaukšanas, piemēram.
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jul 30 2005, 16:17) Man vesels kurss bija par ekspertu sistēmām (kā pieņemt lēmumu). Un ir daudz dažādas metodes kā novērtēt vienu vai citu lietu. Vienā metodē eksperti var zināt par ko nobalso citi, citā - nezina. Vai var vienkārši savākt no visiem infu, kas kam patīk, un ar topoloģisko modelēšanu noteikt labāko avu, bez ekspertu iejaukšanas, piemēram. Mums šito arī mazliet mācīja, bet nu es jau gribēju kā vienkaršāk, uzskatāmāk ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:36 |