![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Sinistry-Orleo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 13-June 05 From: Tvaika ielā,prasot eklērus... ![]() |
Lūdzu,iesakiet man kādas,jūsuprāt,labas Anime filmas,kuras būtu atbilstošas manam vecumam!Vnk pasakiet nosaukumus,varat arī k-kādas anotācijas,un pēc tam modi varēs darīt ar šo pavedienu,ko grib!
Es jau izmantoju Meklētāju,bet neko tādu neatradu,turklāt man i-netam sāk veidoties gļuķi,tāpēc viņš darbojas lēni un slikti. Lūdzu! ![]() -------------------- Div' dūjiņas gaisā skrēja, Saskrējās,un avarēja! .SAVE IT. |
![]() ![]() |
Sinistry-Orleo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 13-June 05 From: Tvaika ielā,prasot eklērus... ![]() |
Thanks for help!
![]() Tagad es esmu pilnībā pārliecināta,ka es ņemšu NGE,Spirited Away,Nausicaa of The Walley of Winds,Aa! Megami Sama! *Ja kāds vēl grib ko teikt - ātri rakstiet. **Modi - jūs tagad varat darīt ko gribat,et šinī pavedienā ir daudz informācijas,kuras man lieti noderēs vēlāk... -------------------- Div' dūjiņas gaisā skrēja, Saskrējās,un avarēja! .SAVE IT. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:35 |