![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hmmm....bik novirziishos no peedeeja temata....
Es par to avataru raksturiigumu/ieradumu, vai kaa? Nu vot shodien, saaku smieties, kad pamaniiju, ka kaut kaads "jauns" lietotaajs saak apspriest topika jeegu un taa vecumu, izsmejos liidz asaraam kad pamaniiju ka tas ir tas pats muusu egd...kaut kaa pieradu pie taa traktorinja... Laikam patiesham iipashi biezhi nevajag mainiit avataru (pateica cilveeks, kas nav apmierinaats ar savu un meklee jaunu.... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE ...turpinot domu: manuprāt, vislabāk ir noslēgt pieeju netam, nebūs vīrusu. Uzliec uz kompja 'Logus" un esi drošs, agrāk vai vēlāk kāds tīņa vecuma indivīds tevi nosauks tevi par Bila mīļotāju vai labākajā gadījumā iedos buču. Mēs esam kruti, pērkot kreklus (+botas un cepures, kā nu bez cepurēm) un **kaļu slaukot ar papīru no Zewa. Vīrusi pārsvarā ir līkrocības rezultāts. QUOTE Bet īstenībā es gribēju pateikt, ka Avatari un paraksti ir OK. Nesabojā visu tikai tāpēc, ka tev ir bijusi kāda bērnības trauma dēļ uzmācīgiem avatariem un parakstiem. (pac vainīgs - Maskačka nav īstā vieta, kur daudzīties pēc 23.00. Jebkam dzīvē var piesieties, nevajag tikai visu, ar ko gadās kāda probza, aizliegt. Arī šis jaukās bildes zem nika Pareizi, ja tev trūkst argumenti, uzreiz sāc novelt vainu uz bērnības problēmām, traumām vai nepilnībām dzimumdzīvē, tas tak ir tik ērti un parocīgi. Parakstus un avatārus var atslēgt individuāli. Es nedomāju šo iespēju liegt visiem, kā tu to biji uztvēris.QUOTE āmen. Gaidu naida pilnus postus, kuros tiks izgāzti savi kompleksi. 2 bypass : a neko . Tavās domās saskatu zināmu loģiku, taču , cik forumos esmu (5), šis ir 1., kuram nesimpatizē awatari. un paraxti. Rezumējot, es izteicu savu viedokli par avatāriem, tu lecīgā manierē paburkšķēji pretī, nekas jauns. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:12 |