![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu taa... Es sanjeemu aizraadiijumu no kaada cilveeka kuram traucee tas ka rakstu ar zilo/italic/bold fontu...
Luudzu pasakiet kuram veel tas traucee. Ja taadu cilveeku buus daudz es varu beigt taa rakstiit, bet pagaidaam neredzu jeegu shkjirties no fonta kuraa vienmeer esmu raksiijusi... BN -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kapeec ir jaaraksta kaa pokemonam? Runu var dazhaadi izdailjinaat, piemeeram ar vaardu kraajumu un runas stilu. Nav nekaadas nepiecieshamiibas izcelt savu tekstu, it iipashi ja vinjsh ir tikpat mazsvariigs kaa paareejie posti.
Manupraat tas cilveeks paluudza tev ieveerot citu cilveeku intereses un tagad tu naac prasi vai traucee. JAA TRAUCEE. Kas veel jaadara lai tu saprastu? neviens tev nespiezh mainiit tekstu, tevi luudz ieveerot citu intereses. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:09 |