![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu taa... Es sanjeemu aizraadiijumu no kaada cilveeka kuram traucee tas ka rakstu ar zilo/italic/bold fontu...
Luudzu pasakiet kuram veel tas traucee. Ja taadu cilveeku buus daudz es varu beigt taa rakstiit, bet pagaidaam neredzu jeegu shkjirties no fonta kuraa vienmeer esmu raksiijusi... BN -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Zini ko, ir gan pamatotas, jo tu mani sauc par pokemonu taa deelj, ka es atshkjiros no paareejiem ar to ka man ir savaadaaks fonts....
Un btw, tu biji pirmais kas saaka naidiigi uzvesties.. -------------------- ![]() |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Jul 31 2005, 15:38) Zini ko, ir gan pamatotas, jo tu mani sauc par pokemonu taa deelj, ka es atshkjiros no paareejiem ar to ka man ir savaadaaks fonts.... Un btw, tu biji pirmais kas saaka naidiigi uzvesties.. Tā saucami "POKEMONI" pēc manām PEROSNĪGAJĀM domām ir jaunākā paudze, atminos laikus kad metālistus nīda un ka 90gados lielākā daļa cilvēki zināja tikai pop, mūs arī nīda. Tā kā sava veida "POKEMONI" mēs VISI kādreiz esam bijuši. Vai tad tava omīte saprot tavu ģērbšanās stilu, mūzikas gaumi un dzīves uzskatus? ( NĒ ) Ja tev ir pretenzijas pret "POKEMONIEM" ( Jauno mūsu paudzi ) tad uzskati sevi jau par Omīti/Vectētiņu. Nothin less, nothin more to say i have. This post has been edited by slay3r: Jul 31 2005, 16:52 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:41 |