![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu taa... Es sanjeemu aizraadiijumu no kaada cilveeka kuram traucee tas ka rakstu ar zilo/italic/bold fontu...
Luudzu pasakiet kuram veel tas traucee. Ja taadu cilveeku buus daudz es varu beigt taa rakstiit, bet pagaidaam neredzu jeegu shkjirties no fonta kuraa vienmeer esmu raksiijusi... BN -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
heh, man jau patīk, kā šāda tipa topiki ātri vien tiek pārvērsti par karalauku.
Sigfa, jaukumiņ, neslinko, piemet vēl kādu pagalīti ugunskuram! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(anti @ Jul 31 2005, 16:47) taa viš i... un man domaajam, ka cilveeki kuriem tas traucee, gan jau izdziivos tai skaitaa arii tu, tad mees visi laimiigi dziivosmim un postosim taalaak, liidz atkal kaads kko tml uzrakstiis un tad tas vis saaksies... -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:14 |