![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu taa... Es sanjeemu aizraadiijumu no kaada cilveeka kuram traucee tas ka rakstu ar zilo/italic/bold fontu...
Luudzu pasakiet kuram veel tas traucee. Ja taadu cilveeku buus daudz es varu beigt taa rakstiit, bet pagaidaam neredzu jeegu shkjirties no fonta kuraa vienmeer esmu raksiijusi... BN -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Pokemoni skaitaas cilveeki, kas afishee sevi par to kas vinji nav... Piem,*nodraazta teema*, ja es tagad staigaatu apkaart pa vecriigo ar melnaam dzinsaam, korn kreklu un pie somas ziimiiti ar uzrakstu gothic girl, tad mani vareetu saukt par pokemonu...
Vai arii, ja es no sevis, kam nav atbilstoshu uzskatu, uzmeistarotu piem. gotu un censtos iekljuut alternatiivo kompaanijaa, jo tas redz ir kruti, arii tad mani vareetu taa saukt... zinaama taisniiba arii slay3r ir... Un lastguru... tur jau taa lieta... mees neesam skolaa... forumaa katram ir tiesiibas izteikt savu viedokli, kaadaa veidaa vinjsh to veelas. Mans iemesls tam ka es taa rakstu ir atshkjiriiba, taads nu mans raksturs ir, tur neko nevar dariit, tas, ka negribu buut taada kaa paareejie nav nekas slikts, bet aciimredzot dazus tas traucee... No savas atshkjiriibas atteikties netaisos, taapeec arii iesaaku sso topiku, piedaavaaju kompromisu, zils fonts bez bold un italic , ja kaadam ir veel kaadi piedaavaajumi, uzklausiishu... Sigfa mani nepareizi saprata ja uzskata ka esmu atnaakusi karot. BN -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:12 |