![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
nju es domāju kad vajadzētu atvētrt topiku arī par šo anime!(ja tāds topics ir tad droši varat slēgt!)
![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
NU protams taa ir tiira meitenju anime, chari man nepatika ( vieniigi tas siikais dzekinjsh, kursh lidinaas liidzi Simbadam ), katraa seerijaa ir viens un tas pats, taapeec peec piecaam minuuteem tu meklee kurpju shnjores, kuraas pakaarties, kaut cik interesanti palika, tad kad pazuda taa mazaa skukje, kura lidinaas liidzi Maronai, un paraadiijaas jauni pretinieki ( tas garmatainais dzeks ( skolotaajs ) un siikaa ). Forsha peedeejaa seerija. Nav jau galiigi slikta anime, bet ne man!!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 July 2025 - 16:07 |