![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hmmm....bik novirziishos no peedeeja temata....
Es par to avataru raksturiigumu/ieradumu, vai kaa? Nu vot shodien, saaku smieties, kad pamaniiju, ka kaut kaads "jauns" lietotaajs saak apspriest topika jeegu un taa vecumu, izsmejos liidz asaraam kad pamaniiju ka tas ir tas pats muusu egd...kaut kaa pieradu pie taa traktorinja... Laikam patiesham iipashi biezhi nevajag mainiit avataru (pateica cilveeks, kas nav apmierinaats ar savu un meklee jaunu.... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Hm...
Avatarus nevajag censties objektiivi veerteet. Topiks "Labaakais avatars" radaas, lai cilveeki vareetu slaveet avatarus, kas vinjiem patiik, un, attieciigi, slaveetie vareetu tiiksminaaties. Ko jums veel vajag? Trofejas un preemijas "Labaakais avatars 2005"? Varbuut avataru high scrore tabulu un speeliiti, kuraa var shaut citu cilveeku avatarus? IMHO: 1. Baneri apgruutina lasiishanu. 2. Avatari mani netraucee (iznjemot, reizeem, kad iekliist kaut kaadi hentai). 3. Nestandarta fons apgruutina lasiishanu. Zheel, ka attieciigais topiks tika sleegts. Kur man tagad ierakstiit "pokemonu" definiiciju taadaa izpratnee, kaada taa neformuleeta bija vismaz pirms kaada gada vispaariigaa latvieshu interneta sabiedriibaa? Shinii topikaa? ... Nu, ja kaadam interesee, taisam topiku "Muusdienu pokemons, philologjiska rakstura diskusija". Ideaalais risinaajums: Roze izstraadaa skaistu otaku.lv risinaajumu, kuraa edg var atsleegt sigu bildes, var atsleegt konkreetu useru paskaistinaajumus u.t.t. u.tml. Risinaajums atkriit, jo nav reaals (izmaksas paarsniedz jeegu). Reaalais risinaajums: Kaads uztaisa poll "Atsleedzam bildes parakstos?", kur mosh pieljaujam iespeeju pat vispaar izniicinaat parakstus (jo reaali paraksti nenes dizhu jeegu). Un taa kaa kraasainus fonus atsleegt pilniibaa nav labi, tad tos jaapieciesh, attieciigos postus paarsvaraa ignoreejot, liidziigi kaa tos, kurus gruuti lasiit punktu truukuma deelj. Un es, kaa skatos, ieveeroju, ka shis topiks (shis!) saakaas ar to, ka edg (saukts par egd, kas ir tomeer tuvaak patiesiibai kaa edq vai edge) nomainiijis savu avataru, un attieciigaas izrietoshaas sekas. Es shitaa pieradu pie Yume avatara (viens bija ljoti ilgi). Nesapratu neko, kad vinja nomainiija. Bet nevar jau arii prasiit lai nemaina - pieriebjas tachu tas avatars pasham ar. P.S. zalja. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:06 |