IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Projekts-antiprojekts, naudas pelniishana netaa
deleted-ray
post Dec 17 2004, 20:16
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin

Taatad taa, mees te dazi taisam shaadu projektu. Buusim pateiciigi, ja Juus vareetu iepostot te savu pieredzi (pozitiivo vai negatiivo wink.gif shajaa sakaraa. Respektiivi par pelniishanu netaa. Tnx jau ieprieksh
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
flasherr
post Aug 1 2005, 20:26
Post #2

Samurai

Group: Chuunin
From: zaru būdiņa dziļi mežā

piekrītu shuminam. Par velti nekas (tikaii sū#$, kādreiz pat par tiem jāmksā). Ja es saņemtu tās summas, ceļojumus. etc., ko man piedāvā kā n-tajam apmeklētājam un vienk. tā pat, es tagad būtu miljonārs un būtu apceļojis puspasaules.

Par katra e-pasta izlasīšanu jums tiek maksāti 100$ dažreiz vairāk. Minimālā summa, kas jums ir jāsasniedz, lai varētu saņemt naudu ir 5000$. Par reģistrāciju jums tiek samaksāti 500$.

totāls 3.14. Tā kā par reklāmu maksā firma, kuras interesēs tas ir, 100 $ uz vienu cilvēku ir galīgi neiespējami. 400 cilvēkiem tie ir 40 000 $. Par šo naudu var nopirkt 1 minūti reklāmas laika BBC (iespējams kļūdos. Varbūt tas bija cits populārs raidījums), kuru skatās MILJONI!!

Par reģistrāciju tiek samaksāti 500 $. šeit es sāku ņirgt. Muterīte piereģistrēsies, fāters, bračka, opis, oma, es, atkal es, utt. Paši sēdēsim un zīmēsim animi. Lai tie naudas devēji iet #@$%. Neko es neklikšķināšu.

Cilvēki. Nebūsim Lētticīgi. Saprotu, ka naudas ir lielas un vilinošas, ir ko pirkt. Bet...Neļausim, lai uz mūsu rēķina citi uzvārās

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27 July 2025 - 23:46