GAAAAAAAAAAAACKT!, *_* |
GAAAAAAAAAAAACKT!, *_* |
Shaisuke |
Jul 31 2005, 14:17
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
Baac, ir tachu jaabuut veel kaadam cilveekam, kam vinjsh patiik... dammit Am I right?
Nju taa, plaajiet valjaa, kaadas ir juusu domas par vinju XD ~BN~ -------------------- |
not_alone |
Jul 31 2005, 16:50
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta |
well,one of sexiest guys I've ever seen,babe
(un es tagad neskaitu to milzu baru no vampīrfrīkiem,kuri dzīvo USA vai Anglijā un vienkārši sēž un ir skaisti ) -------------------- |
Shaisuke |
Aug 2 2005, 02:03
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
QUOTE(not_alone @ Jul 31 2005, 15:50) well,one of sexiest guys I've ever seen,babe (un es tagad neskaitu to milzu baru no vampīrfrīkiem,kuri dzīvo USA vai Anglijā un vienkārši sēž un ir skaisti ) Yup vinjsh ir sexiiiiii, bet kas par baaaaaaaalsi,...akdies... un loti interesanta biograafija... Man personiigi fascinee tas ka vinjsh apgalvo ka vinjam ir vairaak kaa 400 gadu...(es vinju mazliet atdarinu, tas izskaidro 100 gadus manaa profilaa hehe ), njaa un veel tas cik talantiigs muuzikjis vinjsh ir... Ja labi atceros speeleeja ap 10 instrumentus, tai skaitaa orkjestra, japaanju tradicionaalos, gichu, bungas un basgjitaaru... Muah -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:05 |