![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Aizvadītās divas dienas sanāca pavadīt savā dzimtajā pilsētā Madonā, kurā noritēja mūzikas festivāls "Sinepes un medus" - 15. un diemžēl pēdējais. Varbūt kāds no forumiešiem bija? Fests pats bija uz goda, laiku labāku vēlēties nevarēja, žanru ziņā izvēle bija plaša no metāla līdz folkam, plus vēl arī elektroniskās mūzikas pasākums, kura noslēgumā chill-out zālē uz matrača pat aizmigt paguvu. Vienīgais, kas skumdināja bija publikas zemais apmeklējums. Tad nu tāds ir mans jautājums, kas notiek ar dzīvo mūziku Latvijā? Esam pārbaroti ar fonogrammmām, lētiem sintezatoru pļerkšķiem un salkaniem fabrikantiem? Nemēģinu apgalvot, ka visas grupas festivālā bija līmenī, taču izteiktu lažu bija maz.
Varat brīvi paust savas pārdomas par situāciju ar mūziku LAtvijā, saukt savus mīļākos festivālus un grupas, kas speļē dzīvajā. Kas zin, varbūt izveidosies sakarīga diskusija (atslodzei no Aivvv personas iztirzāšanas). -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*cough* latviešu festus neapmeklējam, krājam naudiņu katru gadu uz Rock Am Ring vai Hurricane.. XD
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
bet ko juus teiktu ja mees uztaisiitu anime music fest.?(tas ir tikei ieteikums)
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:13 |