![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Aired in February 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shounen Bat! The mysterious criminal that rollerskates around attacking people at night... just what is he? The story starts with Sagi Tsukiko, a popular designer of cute mascot characters, and the hassle she's put through after she's attacked at night by Shounen Bat. The police want to know if she can remember anything about the incident, the people at work think she's just faking it so she doesn't have to come through on her deadline, and there's some weird detective-type guy following her around, asking her all sorts of questions... did she really see this boy? There are some other clues, some other strange happenings, and then... there's a second victim attacked by Shounen Bat |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Peec tava posta izlasiishanas es kasiiju sev aiz auss...
Es gribeetu jeedziigi analizeet muusu attieksmes pret P.A. atshkjiriibu ceelonjus, bet, godiigi sakot, es gandriiz neko no taas anime vairs neatceros. Par spiiti tam, ka skatiijos tikai pirms paaris nedeeljaam. Iespeejams pie vainas 30 stundu diennakts rezhiims. Iespeejams taadeelj man arii nepatika. Bet, cik es speeju atcereeties... Man liekas, ka taas seerijas palika arvien leenaakas un leenaakas (tiem, kas skatiijaas seeriju nedeelja, droshi vien taa neliekas). Ne kautinjus es gaidiiju, bet kaut ko, kas piesaistiitu manu praatu. Kaut ko, kas liktu man domaat: "Opaa, taa tik ir ideja!" vai arii "Moins, nekas taads pat praataa nebuutu ienaacis!". Nav jau arii taa, ka viss ir kaa braziilieshu seriaalos. Visu laiku notika kaut kas negaidiits. Tomeer ne paarsteidzoshs. Njem par piemeeru Lain. Tur visu laiku tika meetaatas idejas, par kuraam aizdomaaties, un, kameer tu par vinjaam domaa, pat nepamani, kaa aiziet garlaiciigaakie posmi. Bet P.A... Par ko tur aizdomaaties? Tu jau mineeji: sociaala satiira (mani garlaiko. Pietiek iistajaa dziivee uz cilveekiem skatiities, negribu to pashu redzeet veel anime un pastiprinaataa formaa), melnais humors (ljoti vaajsh, pat neatceros neko), rotaljas ar psihi (ljoti standartveidiigas, skatiitas dziivee, filmaas. Tieshi shis punkts kopaa ar straujiem notikumu paveersieniem mani piesaistiija P.A. Bet, jo veelaaka seerija, jo logjiskaaka, liidz ar to garlaiciigaaka, bija ljautinju uzvediiba. Un straujie paveersieni izzuda - palika rutiina ar roziineem, nekaa strauja), emocionaali sakaapinaajumi (par maz. Vismaz saakumaa bija ljoti piesaistoshi, bet peec tam, kad raksturi iepaziiti, kaa skatiities puuksprunguljus. Seeriju par detektiiva sievu neesmu redzeejis, vismaz neatceros), detektiivsizhets (mani nesaista. Saakumaa izdaru paaris mineejumus par to, kas vareetu buut visa pamataa. Peec tam labi, ja reizi 2 seerijaas pamainu mineejumus, jo apmeeram tik aatri iet detektiiva risinaashanas gaita). Vispaar jo laiks iet, jo mazaak kas (filma, anime, dajebkas) speej mani taa pa iistam aizkjert. Kultuuras veestures pasniedzeejs buutu teicis: notrulinaats juutiigums, paarlieku daudz kairinaats. Bet varbuut tas uz labu. Varbuut atradinaashos no otaku-isma. Varbuut saakshu kaut ko dziivee mekleet. Darbu. Bet, labi, noskatiishos kaut kad ta liidz galam. Nav jau Kenshin peec izmeeriem... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:56 |