![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
nju es domāju kad vajadzētu atvētrt topiku arī par šo anime!(ja tāds topics ir tad droši varat slēgt!)
![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Man no KKJ animes patīk tikai otrā sezona, jo pirmā ir mazliet tāda jocīga... Piefiksēju to, ka pirmajā sezonā katrā sērijā notiek viens un tas pats (Jeanne notver dēmonus un Sindbads paliek ar garu degunu). Otrā sezona patīk tāpēc, ka notikumi kļūst daudz sarežģītāki (kaut vai tās sērijas, kur puisim sirdi bija apsēdis dēmons un Jeanne nespēja to izdzīt, jo tad pazustu arī viņa sirds) un tiek atklāti daudzi notikumi no Marronas dzīves... Arī tas, ka Finna ir ļauna man patīk daudz labāk nekā tad, kad viņa bija mazs, uz nerviem krītošs eņģelītis...
Čaru dizains ir labs, lai gan varēja būt mazliet detalizētāks. Nepatīk viņu uberdimensionālās acis! Atgādina marsiešus... Lai gan, kad pierod, tad tas vairs tik ļoti netraucē... Patīk Marronas apģērbu dizains (it īpaši Jeanne tērps! Sugoi! ^.^). Autore ir devusi katram čaram dziļu raksturu (nezinu kā lai savādāk pasaka) un tas man ļoti simpatizē. Bija interesanti pavērot kā veidojas Marronas un Chiaki attiecības... =3 Arī mūzika šajā anime nav peļama. Kopumā jāsaka, ka seriāls ir izdevies (vismaz var paskatīties). Dodu tam kādas 8 balles (un tikai tāpēc, ka pirmā sezona ir garlaicīga). Par mangu neņemos spriest, jo esmu tikusi galā tikai ar pirmo izdevumu. Esmu piefiksējusi, ka mangā notikumi risinās daudz straujāk nekā anime (vismaz manā skatījumā). Un Miyako tēvs tur ir chibi variantā! Hehehe! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 July 2025 - 16:40 |