![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Vis kaitinošākie ir tie, kas visu laiku runā tikai labu, visus aizstāv un ar savām kaitinošajām runām vienmēr uzvar.
Nr.1 Ash Katchum (pokemonu pavēlnieks)izdzirdot šo vārdu uzreiz dumas, un gribas nogalināt viņu. Nr.2 Yugioh tas mazais sātanists mani jau sen ir nokaitinājis un viņš tiktu spīdziāts ļoti nežēlīgi. |
![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
taa laiks atdziivinaat sho topic.(veelos zinaat kuri anime varoni citiem besii)
man- 1.eshs kechups( ![]() kas besii-besii tas ka nemitiigi ar savu pikachu uzvar r komandu, aizlidinot to isplatiijumaa. pikachu ar savu zibens triecienu, nemitiigo ''pika,pikachu!''. r komanda kaa vienmeer idini, nemaacaas no savaak kluudaam! ![]() peedeejais, kaapeec pa teluku neraada normaalaaku animi??(taadas ir daudz!) 2. yugioh. ar savu nemitiigo dueleeshanos un persooniibas dubuultoshanos. ![]() 3. kira yomoto. agraak patika, bet apnika ar savu nemitiigo raudaashanu(seed) lakusas un visas dziivaas radiibas aizstaaveeshanu.(itkaa lakusa pati pa sevi tagad, bet tomeer!) es vareetu turpinaat, bet paaraak ilgi raxtiishu! ps- tie kuri ir kaadas mineetaas animes fani, luudzu neapvainojaas. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:08 |