![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Tauta! Help.. vai kādam ir iespēja uztaisīt viltotu skolēna apliecību... vienalga kādā skolā...
![]() p.s. vajaga tikai vienu!!! Lūdzu!!! ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(MIMI @ Aug 10 2005, 17:23) QUOTE(Ichno-sama @ Aug 10 2005, 11:56) MIMI, man gan neskiet ka taa buutu laba doma. labaak samaksaat pa to dranka aplieciibu, nevis seedeet 2 gadus cietumaa, vai maksaat lielu sodu naudu! ![]() *ghm* Neviens vienalga nepiekers, sedes, ja kaut ko briesmigi svarigu viltotu, bet apliecibu vilto jau gandriz katrs piektais cilveks. Es ari ta daritu, ja nebutu skolniece un man butu jabrauc ar trolliku uz skolu. ![]() Zinu, ka vilto katrs piektais un vilto ne tikai to vien. Novilto bāreņa apliecību un vispār par velti braukalē. Taču ir lietas ar kurām neplātās un kuras lieki nepopularizē un viena no tādām lietām ir dokumentu viltošana. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:41 |