![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Tauta! Help.. vai kādam ir iespēja uztaisīt viltotu skolēna apliecību... vienalga kādā skolā...
![]() p.s. vajaga tikai vienu!!! Lūdzu!!! ![]() |
![]() ![]() |
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Nu pirmkārt uzreiz jāuzrāda, ka pēc šīs diskusijas visām iesaistītajām personām automātiski iestājas augstākminētā 275. panta 2. daļa -- mankārīgi nolūki, grupā, ... Tākā tie jau ir 4 gadi un ~500 latu sods.
Likumīguma un godīguma konflikts ir strīdīga lieta, it īpaši mūsu zemēs. Šeit ir jāņem vērā, ka 70 gadus mēs un mūsu vecāki bijām spiesti dzīvot valstī, kur likumi bija tik strikti, ka visi apzinājās nepieciešamību tos pārkāpt lai izdzīvotu. (un es runāju nevis par to, ka lai nopirktu maizi vai sieru, bet lai izdzīvotu tiešā nozīmē) Tāpēc mūsu sabiedrībā, par nožēlu vēl ir dziļi ieēdusies dziļi "sovjetiskā" mentalitāte - ja man likums nav izdevīgs, tad to var arī neievērot. Skumji. Tas parāda gan kopējo sabiedrības neuzticību valsts iekārtai, gan arī nespēju izmantot demokrātiskos processus, lai šo situāciju izmainītu. Turklāt tas arī parāda arī sociālas problēmas katra konkrētā indivīda līmenī. Es domāju Yume varētu sīkāk šajā jomā iedziļināties. Ja neesi vairs skolnieks, tad pārstāj kā tāds uzvesties. Tikpat labi varētu invalīdu tēlot. Likumi ir jāievēro - teroētiski, arī autortiesības. Šajā jautājumā es varētu arī mazliet piekāpties bāzējoties uz informācijas brīvības ideoloģijas pamata. Taču arī tad ir jāapzinās ko tieši tu pārkāp, kādu labumu no tā gūsti tu, kādu labumu gūst sabiedrība, kas ir tas, kura autortiesības tu pārkāp, kādu postījumu tu viņam nodari, kādu postījumu tu nodari sabiedrībai kopumā. Tikai apzinoties visas šīs lietas var novērtēt kopējo posta/ieguvuma bilanci, ko izdara tava darbība un izlemt, vai to veikt. Jebkurā gadījumā ir jācenšas šos zaudējumus atlīdzināt: * sabiedrībai - izdarot ko labu sabiedrības labā un padaloties ar to * konkrētajām personām - nopirkt kādus diskus vai cita veida fanu produkciju Tikai tad, kad tu vari droši apgalvot, ka esi devis sabiedrībai vairāk nekā ņēmis no tās, tu vari uzskatīt sevi par labu sabiedrības locekli. Tā es uzskatu. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:42 |