![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Taa, iisumaa situaacija shaada:
Shogad saakshu iet Riigas Kultuuru vidusskolaa, bet kjeza taada, ka neesmu veel atradis, kur Riigaa dziivot ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
pievienojiet mani sarakstam mekleeju kaadu istabu kur paarvaakties
labpraat metiissos ar kaadu kopaa labpraat dziivossu kaadaaa ccuhnnaa nu vispaar pox kur ar ko un kaa ja tik buutu kur dziivot ![]() man viens no maniem dziivoklla biedriem jau taa izbesiijis ka nekas neatliek kaa mekleet kaadu vietinnu ![]() aa jaa ja kaads var pagaadaat labu indi un veel noindeet to personu tad es ar mieru taadu jauku cilveeku buutu nnmt pie sevis ![]() ....bet taa kaa nez vai kaads saduussosies tad ja kaadam ir praataa kaads vairaak istabu dziivoklis un ja vinnam/vinnai sskkietu piennemams es kaa dziivoklla biedrs dodiet zinnu.... aa jaa mani nebiedee arii lezbietes geji aids slimnieki un tamliidziigas iipatniibas kas vareetu piemist cilveekiem ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:19 |