![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vārdu sakot, es esmu pa slinku lai staigātu pa veikaliem un meklētu sev jaunu komi, bet vajag. Plus mīnus, mani darbs pašlaik pārāk noslogo.
Ja nu, un es zinu ka tā ir, otaku publikai ir pazīstami, pieejami, netālu un nav slinkums PC iegādes punkti tad palīdziet. Tātad pirmais un galvenais ko man vajag no kompja ( ja kāds tomēr sadomā palīdzēt) tas ir viņa līzinga iespēja. Tālākais var būt improvizācija. Vēl varu piebilst tikai HDD 160GB ( vēlams) un RAM 512 MB, un DVD rakstošais. Faktiski vair neko man nevajag. Ak jā, cena 300ls robežās. Vai nu, būšu ļoti pateicīga par informācijuu par labiem veikaliem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Monitors man ir, es viņu mīlēšu un lutināšu arī tālāk.
Runājot par Dakko3, man šitas kompis ir noturienes, teikšu kā ir-spļaudijos ilgi un uz visām pusēm. OS-windows XP, jo ne viena es lietoju šajā mājā datoru. Runājot par anime- nē, anime faktiski es vairs nesaktos, jo laika pa maz, un tas kas ir žēl. Mangu gan darbā aiz garlaicības palasu. Taču tam perfekti der arī šī mašīna. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:56 |