![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vārdu sakot, es esmu pa slinku lai staigātu pa veikaliem un meklētu sev jaunu komi, bet vajag. Plus mīnus, mani darbs pašlaik pārāk noslogo.
Ja nu, un es zinu ka tā ir, otaku publikai ir pazīstami, pieejami, netālu un nav slinkums PC iegādes punkti tad palīdziet. Tātad pirmais un galvenais ko man vajag no kompja ( ja kāds tomēr sadomā palīdzēt) tas ir viņa līzinga iespēja. Tālākais var būt improvizācija. Vēl varu piebilst tikai HDD 160GB ( vēlams) un RAM 512 MB, un DVD rakstošais. Faktiski vair neko man nevajag. Ak jā, cena 300ls robežās. Vai nu, būšu ļoti pateicīga par informācijuu par labiem veikaliem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Var redzēt ka Yume ir otaku. 3 galvenās lietas otaku kompim - liels cietais, dvd rakstīklis ar ko animi cept, un RAM`s lai kompis nebremzētu pie saslēgtiem bitcometiem, dc++, ēzeļiem utt...
Videokarti kādu GeForce 64Mb, proci ar neko lielāku par kādu sempronu 2-2,5Ghz, un par ietaupīto naudu 160GB vietā varam iegādāties 200+GB HDD ![]() Vispārībā esmu dzirdējis ka lēti ir iekš dakko3 un Studija-A veikalos. Starp citu 300Ls ar monitoru vai bez? -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Iesaku m79 Tur ir diezgan lēti un viss man no turienes ņemtais ir bijis labā kārtībā. Vislabāk viņiem aizrakstīt e-pastu ar vēlamo komplektāciju un viņi pateiks tev konkrētu cenu, tad arī redzēs.
No detaļām skatoties tur sanāk kautkas sekojošs. CPU ņemt kādu Sempronu 2600+ (~54ls). Atmiņa 512mb (~38ls) Videokarti GeForce mx4-fx5 (~25-40ls) hdd 160gb maxtor (~64ls) dvd rw kautkāds (<40ls) m/b (<50ls) +vēl korpuss(ja tāds vajadzīgs) ar psu (~30ls) kopā max apmēram arī sanāk 300. QUOTE(JurCHiX @ Aug 12 2005, 00:50) kādu sempronu 2-2,5Ghz Kur tādi cipari redzami? Parasti esmu redzējis tikai ap 1.5-2.0ghz (defaultajās frekvencēs). A bet Athloni64 >2ghz jau ir diezgan dārgi, kas šajā cenu kategorijā neiekļausies. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:00 |