![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
taa, mums beidzot jaatiek galaa ar to anime project. visos topikos kur pa anime project valda taads kaa BARDAKS!
![]() sho topic es uztaisiiju lai beigu beikaas mees sarunaatu- kur paarrunas pa projektu(pie zaka?) ja pie zaka, vai visi pie vinas tiks? datums? cikos?utt. taatad sheit piesakaas visi kuri GRIB piedaliities 100 %. par paareejo shajaa topic lai paruupeejas ''lielie'' otakiesi(kuri uzdarbojas ''The anime project'' topikos. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Seven_of_zero @ Aug 12 2005, 12:56) Nu var jau but. Es jau esmu tikai idejas autors. un to lielo darbu ir darijusi parejie. liiderim peec idejas cilveeki ir jaavada, nevis jaadara darbs vinju vietaa... taakaa shis apraksts diez gan labi atbilst manupraat... ![]() QUOTE(Ichno-sama @ Aug 12 2005, 13:03) man shiet ka liiderim jaabuut tadoram, jo vins te vis aktiivaak uzdarbojaas(daudz topiki) ![]() var buut ka Tadors vareetu buut par labu liideri shim projektam, bet ne jau taapeec ka daudz topiki... QUOTE(Ichno-sama @ Aug 12 2005, 20:29) Waiting is waisting. for people like me! nu jaa xsikes, jau taisniiba. bet varbuut visi gribeetaaji sanaak kopaa un pashi visu domaa? 1. Ichno, tas ir waist: http://dictionary.reference.com/search?r=2&q=waist ; tur bija jaabuut vaardam "wasting" 2. bet vispaar jau taisniiba vien ir - vajag satikties un visu aprunaat, tas buus produktiivaak. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:01 |