![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Taa, iisumaa situaacija shaada:
Shogad saakshu iet Riigas Kultuuru vidusskolaa, bet kjeza taada, ka neesmu veel atradis, kur Riigaa dziivot ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Aug 13 2005, 14:00) QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 8 2005, 23:52) QUOTE(JurCHiX @ Aug 8 2005, 23:31) QUOTE(Tomoko @ Aug 8 2005, 21:00) A man veel shito gadu nodziivos 2 iirnieces un buus jaameklee jauni/as uz 1 istabinj' Riigas centraa netaalu no Veermanes daarza (tikai 1 min, ja kaaonju telpaa ljoooti chammaajs) ![]() ![]() ![]() Yanka, tas bija mājiens uz tavu pusi.. ^^ Es jau neatteiktos ![]() aa, nu paldies par maajienu uz maajienu, Jurchik, tik tagad tiku atpakalj maajaas, taapeec uzreiz nevareejuu atbildeet Nu ko, Tomoko, kaadi priekshlikumi par cenu, ja taada ir? starp citu, tur internets arii ir? esmu apsveeris domu pat pievest savu kompi, ja ir iespeejams. a nesapratu, kas bija domaats ar ''shito gadu''? t.i. liidz decembrim? hmmm, man taa kaa vajdzeetu jau no septembra... Nju tas taa: netu var mieriigi piesleegt, bet taas iirnieces vaaxies aaraa pavasarii. Cena taa.... ap kaadiem 60 ls... nju taa apmeeram.... ![]() Nu tad laikam nederees, bet paldies par to pashu... es ar xikes kauko meegjinu sabiidiit, pagaidiishu, kas vinjam labs |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:17 |