![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Taa, iisumaa situaacija shaada:
Shogad saakshu iet Riigas Kultuuru vidusskolaa, bet kjeza taada, ka neesmu veel atradis, kur Riigaa dziivot ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tomoko, saki ap 60 ls?
Klau, ja tev pavasarī viņas izvācās, pabļauj man lūdzu, man pašlaik ir doma, ka ja otrs darbs aizies kā vajag, tad es ļoti labprātīgi ievāktos. Un Xikes. Em... klau, ja jums vēl vajag otru vēl vienu īrnieku. Tad es piesakos. ( ja nav problemas ar manu un kaķa kompāniju). Jo viena es tomēr vēl neizvilkšu dzīvokli, redzēs kas būs pavasarī. -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE(Yume @ Aug 13 2005, 16:11) Tomoko, saki ap 60 ls? Klau, ja tev pavasarī viņas izvācās, pabļauj man lūdzu, man pašlaik ir doma, ka ja otrs darbs aizies kā vajag, tad es ļoti labprātīgi ievāktos. Un Xikes. Em... klau, ja jums vēl vajag otru vēl vienu īrnieku. Tad es piesakos. ( ja nav problemas ar manu un kaķa kompāniju). Jo viena es tomēr vēl neizvilkšu dzīvokli, redzēs kas būs pavasarī. Nju labi, kad izvaaxies, meegjinaashu nobljauties taa, ka tu dzirdzeesi savaa maajaa, tikai man liekas, ka man nav tik skalja balss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:18 |