![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Taa, iisumaa situaacija shaada:
Shogad saakshu iet Riigas Kultuuru vidusskolaa, bet kjeza taada, ka neesmu veel atradis, kur Riigaa dziivot ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
QUOTE(xikes @ Aug 15 2005, 06:12) QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 19:00) Klau, Xikes, ja jūs mani ņemat klāt, tad es varu pameklēt dzīvokli,jo man darbā laika pie datora čupām, un ja man iedot tiešākus parametrus varu parunāt ar pazīstamiem nekustamā īpašuma ahentiem. ![]() Interesting.. ![]() Nu, patreiz tiek mekleets dziivoklis ar apm 2 istabaam (atkariigs no taa cik cilveeku kopaa buus (var ar vairaak)), veelams centra rajonaa (tikai veelams), veelams meebeleets (looti veelams), cena - aptuveni, lai uz katru cilveeku sanaak ne vairaak kaa 40-50Ls (bez komunaalajiem).. Nu taa apmeeram.. Ja vari ko noderiigu shinii sakaraa atrast,tad vari pievienoties mums shinii quest`aa. Welcome.. ![]() Ehh.. ilgi nebiju bijis ši forumā.. Kāpeec? Nets nomira.. un esmu par slinku, lai uz e-clubiem vilktos.. *bet kuru gan tas interesē!!* Tikko (nu jau pirms pāris stundām) bija neliela sms-pārsūtīšanās ar xikes.. un man tika uzticēts uzdevums nedaudz viņu pielabot.. tātad par to dzīvokļa cenu.. Lai kāds nenobīstās un nedabon tikpt sirmus matus kā es pirms pāris minūtēm.. Mūsu maklējumos ietilpst dzīvokļi, kuru cena uz vienu galviņu nepārsniedz 40Ls + kom.. Savādāk man draud pamatīgs bankrots.. *Kur tas der??. Jau atkal pienāca kāds (pirmdienas rītā ne savā omā un ar smagi aizpampušām acīm ![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 16:25 |