![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Taa, iisumaa situaacija shaada:
Shogad saakshu iet Riigas Kultuuru vidusskolaa, bet kjeza taada, ka neesmu veel atradis, kur Riigaa dziivot ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(aigarius @ Aug 17 2005, 18:35) Var vēl apsvērt iespēju nopirk dzīvokli paņemot kredītu uz plānoto īrnieku nodomu protokolu pamata. Es te paskatījos - pa 50000 eiro var cetru istabu dzīvokļus dabūt. Mēnesī sanāk ap 200-230 Ls maksāt kredīta atmaksai. Varbūt man aiziet uz banku, parunāt un tad aicināt jūs visus man pievienoties? Kā jums tāda ideja - 5 otakieši 4-istabu dzīvoklītī? ![]() Iesaku šādu ideju pat nesākt apsvērt. Pirmkārt, uzņemties tik milzīgas kredītsaistības uz ilgu laiku, pie tam esot vecumā divdesmit un ar astīti IMO ļoti nepardomāti. Kas notiks, ja atklāsies raksturu nesaderība (ļoti liela iespēja, dzīvojot 5 cilvēkiem vienā dzīvoklī)? Kas notiksies ja kāds gribēs apsvievoties(apvīroties) un apbērnoties? Kas notiks, ja kādam strauji pasliktināsies vai uzlabosies finansiāli apstākļi? Ideja par konveijara metodi jaunu īrnieku izmitināšanā, diez vai iepriecinās pārējos dzīvokļa īrniekus. Otrkārt, 5 cilvēki 4 istabas. Neviens neko nemana? Diviem jādzīvo vienā istabā. Treškārt, nedaudz sekojot līdzi nekustamā īpašuma cenām Rīgā, pieļauju, ka 50000 eiro 4 istabu dzīvoklis varētu maksāt kādā blokmājā guļamrajonā un ne tajā labākajā (protams varu maldīties un jums gadās reti izdevīgs piedāvājusm). Ceturkārt, man pat bail iedomāties par visu to papīru gūzmu ko būs jākārto saistībā ar kredīta ņemšanu un visu pārējo. Meklējiet labāk īrējamas istabas un dzīvokļus nevis mēģināt lēkāt augstāk par pēcpusi, uzņemoties saistības, kas vēlāk var kļūt par smagu apgrūtinājumu pašiem. Tā pat nevajadzētu domāt stereotipiski par augstskolu kojām. Daudzas ir pat ļoti labā stāvoklī un tas vai kāds nodzeras vai nonarkojas, vai izlaižas mācībās vairāk gulstās uz paša spējām pretoties kārdinājumiem ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:23 |