![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Taa, iisumaa situaacija shaada:
Shogad saakshu iet Riigas Kultuuru vidusskolaa, bet kjeza taada, ka neesmu veel atradis, kur Riigaa dziivot ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(windhover @ Aug 18 2005, 14:33) Viss kā parsti nevar iet kā pa sviestu. Pazvanīju tai firmai un man teica, ka diena esot aizņemta, tāpēc vēlams satikties jau pulksten 10 no rīta.. Ko lai saka? Kāds var kaut ko mainīt, lai dzirnavu ielā - 45 mēs būtu jau pulksten 10 ? Tas nozīmē pie origo jau jābūt ap 9.30.. Rīgaskore? Nu ko lai saka? Ja mēs īrējam dzīvokli par 160 Ls, tad 160 + 18% = 188.8 Ls Nav tā kā biš sālīti, salīdzinot ar 26 Ls? Kā ir ar to laiku? Es teicu, ka apjutāšos ar citiem (proti - jums), un pārzvanīšu.. Laikam es netapu saprasts... es meegjinaaju uzsveert to, ka to ''saaliito'' summu (par firmas pakalpojumiem) var maksaat krediitaa un par piedaavaajumu paskatiishanos jaamaksaa nav!!! Jaamaksaa tikai tad, kad ir nosleegts iires liigums !!! Es tieshaam negribeetu uz Riigu braukt pilniigi tukshaa, taapeec pats arii ko piedaavaaju. Par laiku- sapratu, ka sestdien plkst 12:00 pie Origo, bet varu sestdien jebkuraa laikaa (agraakie autobusi no Liepaajas iet ap 3:00) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:20 |