![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Taa, iisumaa situaacija shaada:
Shogad saakshu iet Riigas Kultuuru vidusskolaa, bet kjeza taada, ka neesmu veel atradis, kur Riigaa dziivot ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
aaaaa, sestdienā, celties kā uz darbu, traks tak var palikt, bet ok, nebūs jau pirmā reize.
Tas ko - sestdien, 9:30 pie origo pulkstens -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Aug 18 2005, 15:58) aaaaa, sestdienā, celties kā uz darbu, traks tak var palikt, bet ok, nebūs jau pirmā reize. Tas ko - sestdien, 9:30 pie origo pulkstens Nē, es tik agri neceļos. Es tādā laikā dažreiz gulēt eju ![]() Sarunājam tā - jūs satiekaties ar tās firmas pārstāvjiem un tad es satikšos ar jums pēc tam - Yume, pazvani man, kad jūs zināsiet ap cikiem ar firmu tiksiet galā, ok? -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:17 |