![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Taa, iisumaa situaacija shaada:
Shogad saakshu iet Riigas Kultuuru vidusskolaa, bet kjeza taada, ka neesmu veel atradis, kur Riigaa dziivot ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
jurcciku vajag izdraast
![]() ka nobanoja manu parasto neta kafe un nevareeju ssito ieccekot nu katraa gadiijumaa iespeejams ka esmu dabuujis dziivokli kkengaragaa triis istabas dalleeji meebeleets un pats galvenais iespeejams ka summa 100+komonaalie vai 120 +komunaalie ja reikkina uz pieci tad maksimaalaakajaa gadiijumaa summa sanaak no 25-35 ls meenesii man sskkiet baigi norme nu katraa gadiijumaa otardien veikssu paarunas un tad arii zinnossu ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(aivvv @ Aug 20 2005, 10:26) nu katraa gadiijumaa iespeejams ka esmu dabuujis dziivokli kkengaragaa triis istabas dalleeji meebeleets un pats galvenais iespeejams ka summa 100+komonaalie vai 120 +komunaalie ja reikkina uz pieci tad maksimaalaakajaa gadiijumaa summa sanaak no 25-35 ls meenesii Es iesaku trīsistabu dzīvoklī uz četriem cilvekiem rēkināties - divas istabas kā guļamistabas (pa diviem cilvēkiem katrā) un viena istaba kā kopējā dzīvojamā - ar televīzoru, kompjūteriem, ... Es aizčāpoju līdz bankai un man pateica tā - oficiāli kredītā paņemtu dzīvokli izīrēt nevar, tas nozīmē, ka kredīta ņēmējam ir jābūt pietiekosiem ikmēneša ienākumiem, lai viņš viens pats varētu atmaksāt kredītu. Tas nozīmē, ka šī cilvēka algai ir jābūt 500 Ls (uz papīra vai neoficiāli - uz rokas). Diemžēl man pašlaik gluži šādas iespējas nav. Varbūt nākošgad ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:20 |