![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
taaa Sveiki visiem!!! =)
Nesen es atradu sito Otaku.lv majas lapu un biju tik laimigs, ka pat ar vardiem izsteikt nevar, jo esmu atradis kaut nemaz lidzigos cilvekus heh =))) ta ta ta, Sogad Janvara beigas es brauksu dzivot uz Japanu uz VESELU GADU, heh esmu laimigs, bet vel jauns tikai 16 gadi, bet forsi, ka cilveki ir teikusi, -izbaudi dzivi kamer vel vari- =))! Skatoties Romance, Schools, utt. parejas anime secinu too, ka to ko rada ir tikai paradits viss no labas puses, es pat iegaju adreses, zurnalus sasutijos no amazon.com, visu iespejamo ko vien var par Japanu meiginu uzzinat, es vel + macos Japanu valodu, man ir jamacas, jo man buss apmeram 1000 cilveku prieksa jasaka runa, vot tad buss totala pi.... =)))) Taa, bisku palielijos, jaatgriezas pie viena konkreta jautajuma Pasakiet ludzu visu ko jus pa REALO Japanu zinat, nemurgojat ar anime, es tikai ludzu lai jus pastastat, visu ko zinat par Japanu LUDZU =))), es zinu ka te foruma ir pat vecaki pa 25 gadiem, varu saderet ka kaut viens no viniem jau ir bijis aizbraucis uz Japanu kaut uz nedelu atpusties heh =))) Atvainojiet ka es no sakuma tadas stulbas mulkibas sarunaju, bet kaut kadigi jaiesak teikums =))) Paldies! =) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
zini nezini valodu, tas neko daudz nedos, maaciisies pa jaunam!!!
Kaa kukuli vareetu aizvest tai gjimenei rupmaizi, vinjiem nav un baigi fano (ne visi) vispaar jau japaanji ir draudziigi uz atsauksmeem, tomeer viena meitene staastiija, ka ar gjimeni sadraudzeejaas tik ne ar teevu...taa nu vinji vienmeer kluseeja. Veel ko zinu, ka no saakuma gruuti ar laiku, atshkjiiriiba stundaas. Un ar paartiku, tomeer savaadaak. Tomeer man draugs vnk riisus nemiil, varbuut buus vieglaak. Toties noteikti zinu, ka teeja ir uz katra stuura par simbolisku samaksu, ja ne bez maksas. Ko veel? -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:45 |